1. Kutu Seçimi

Öncelikle, ihtiyacınıza uygun kutuyu seçin. Özel üretim paneller için minimum adet sınırları mevcuttur. Konu ile ilgili tarafımızla iletişime geçiniz.

2. Paketleme Seçiminizi Belirtin

Oluklu kağıt, tekli karton, resimli ya da renkli paket gibi tercihlerinizi bize bildirin. Bunun için AI ya da EPS dosyası gibi bir vektör dosyasına ihtiyaç duymaktayız. Basit resimler e-posta üzerinden de tasarlanabilir.

3. Çiziminizi Onaylayın

Talepleriniz doğrultusunda kesinleşmiş çizimler dizayn edilip e-posta aracılığıyla onayınıza sunulur. Beklentilerinizin karşılanması durumunda üretime geçilir. Onaylamaz iseniz istekleriniz doğrultusunda değişikliğe gidilir ve tekrar onayınıza sunulur.

4. Üretim

Çiziminizin onaylanmasının ardından üretime geçilir. Renk ve mürekkepler ihtiyaçlarınıza göre hazırlanır. Profesyonel makineler pozisyon, renk ve boyutları doğru bir şekilde basım işlemini gerçekleştirir.

5. Kalite Kontrol

Kalite standartlarımızın uygunluğu amacıyla üretimimiz kalite kontrolünden geçirilir. Beklentilerinizi karşılayacak ürünler için sıkı bir üretim süreci uygulanmaktadır.

6. Ürün

Ürünün parçaları birleştirilmek üzere montaj departmanımıza ulaşır. Ürünleriniz son kontrolden sonra paketlenerek gönderilir.